Bemutatták az iPhone 6-t és az iPhone 6 Plus-t, most minden ekörül forog, előrendelések, mikor érkezik az országba, stb,stb… azonban egy dolog mellett elsiklottunk, az pedig az új és nagyon ropogós iOS 8 megjelenési dátuma. Ez pedig nem más, mint szeptember 17. Ez az a nap, amikor (az Apple ígérete szerint) letölthetővé válik az iOS 8.0, vagyis az első végleges, publikumnak szánt verziója. A béta verzió persze már régóta fentvolt, de ez csak a fejlesztők, vagy a vállalkozókedvű felhasználók készülékein volt elérhető, de végre mindenki megkaphatja, aki kompatibilis készülékkel rendelkezik.

Tehát, hogy még egyértelműbbé és tisztábbá tegyük, az iOS 8 megjelenési dátuma szeptember 17, magyar idő szerint este 19.00-kor várható. 

kép

Ahogy megszoktuk, az iOS 8 OTA frissítésben fog érkezni, ez azt jelenti, hogy készülékeinken, WiFi-n keresztül tölthetjük le az új rendszert, melyet a Beállítások -» Szoftverfrissítés menüpont alatt láthatunk majd. Ezenkívül persze iTunes-on keresztül is frissíthetünk. Ha az utóbbit választod, akkor győződj meg arról, hogy az iTunes szoftver legfrissebb verzióját használod, mert lehet, hogy a régi verzió nem kezeli megfelelően a frissítést. Ha az OTA frissítést választod, akkor a biztonság kedvéért alacsony akkumulátortöltöttség esetén rakd fel tölteni a készüléket, vagy legalább 80%-on legyen az akkumulátor, mert ha időközben lemerül a készülék, Isten tudja, mi történik 🙂
De ha már ennyire belemelegedtünk, akkor íme a kompatibilis készülékek listája, amikre várható az iOS 8 frissítés:
Képernyőfotó 2014-09-15 - 21.10.30

Ha nem tudod, mit hoz az iOS 8, akkor kattints a lenti képre:

Képernyőfotó 2014-09-15 - 21.09.44
Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

2 HOZZÁSZÓLÁS

Comments are closed.