Hirdetés

Ahogy azt lehetett is tudni, a Microsoft készült új, Project Scorpio néven futó új Xbox játékkonzoljával, melyet hivatalosan is bemutattak Xbox One X néven. Az újdonság 6 teraflop teljesítményre képes, 8 db egyedi AMD rendszermaggal szerelték fel 1,172 GHz-re skálázva.

A konzol továbbfejlesztett folyadékhűtéssel és centrifugális hűtőket használ, hogy a melegedés ne legyen probléma, emellett 12 GB GDDR5 memóriát és 1 TB tárhelyet kapott, a 4K-s tartalmakhoz pedig kapott egy Blu-ray optikai meghajtót is. Van benne WiFi, Bluetooth és infra is, a Microsoft szerint az Xbox One X a legkisebb konzol, amit valaha készítettek, ami persze 4K-ra is képes.

A piacra dobással 22 exkluzív játék érkezik, ilyenek a Crackdown 3, Forza Motorsport 7 és Sea of Thieves. Az Xbox One X 499 dollárba (~137.000 Ft) fog kerülni és november 7-től indul a forgalmazás.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.