Alig, hogy megjelent a “Blue” kódnéven fejlesztett Windows 8.1, a Microsoft már tervezi a következő frissítések kiadását, valamint, 2015-re szeretné a Windows, a Windows Phone, valamint az Xbox rendszereket összehangolni. Ezt a lépést nem titkolja a Microsoft, a célja egy egységes rendszer létrehozása, viszont a projektről idáig nem tudtunk semmit. A megszellőztetett információk alapján a fejlesztés kódneve “Threshold” lesz, ami a Microsoft “Halo” játékából lehet ismerős.

Persze ezt a lépést még számtalan frissítés és egyesítés előzi meg, többek között a Windows 8.2, a Windows Store és a Windows Phone Store egyesítése, egy esetleges “Windows 9” megjelenése, valamint talán a legfontosabb- a Windows Phone és a Windows között őrlődő rendszer, a Windows RT beolvasztása a Windows vagy a Windows Phone rendszerbe. Mobilos téren Windows Phone 8.1 frissítésre számíthatunk.

 

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.