Hirdetés

A soktagú Mi 11 széria elvitte a tegnapi show-t, így kis figyelmet kapott a Xiaomi népszerű okoskarkötő vonaljának legújabb tagja, a Mi Smart Band 6. Az okoseszköz legnagyobb újítása az – elődhöz képest csaknem 50%-kal nagyobb – 1,56 hüvelykes AMOLED kijelző. Ez a panel már lehetővé teszi a képek jó felbontásban történő megtekintését és a szövegek is megfelelően olvashatóak rajta. Az új karkötőn is rengeteg téma közül lehet választani, jelen pillanatban több mint 60 féle érhető el és ez minden bizonnyal bővülni fog.

Xiaomi Mi Smart Band 6

A Mi Smart Band 6 – csak úgy mint elődei – sportorientált. 30 különböző kihívást jelentő vagy kikapcsolódást szolgáló mozgásformát tartalmaz a rendszer, valamint 6 gyakori aktív sporttevékenységet automatikusan is képes rögzíteni. Ez duplaannyi, mint amennyit az előd tudott. Úszáshoz is használható, mivel teljesen vízálló. A karkötőn pulzusmérő és SpO2 szenzor is helyet kapott, illetve az alvásunk minőségét is nyomon tudjuk követni.

Szerencsére a nagyobb kijelző nem befolyásolja az üzemidőt, a gyártó szerint elég 14 naponta tölteni az eszközt.

Hat különböző színben érhető el

A Mi Smart Band 6 hat különböző színben elérhető (véletlen egybeesés lenne? :D) és 44,99 € a kezdőára, ami átszámítva kb. 16000 Ft.

Bemutatóvideónk a szintén remekül sikerült elődről, a Mi Smart Band 5-ről (jól látható mennyivel lett nagyobb a kijelző) :

Hirdetés
Tomi
Bertalan Tamás vagyok, 17 éves. Kiskorom óta érdekel az informatika, leginkább a számítógépek és a mobilok világa vonz. Nem rég csatlakoztam a tech2.hu csapatához, mint szerkesztő.