A Xiaomi Mi Max mobiljai bizonyos körökben népszerűk voltak, hiszen a majdnem tablet mérettel is kiváló teljesítményt kínáltak jó áron. A vállalat úgy döntött, hogy nem folytatja a Mi Max szériát, helyette viszont itt van a Redmi Note 9 Pro Max 6,67 hüvelykes (FHD+, IPS) kijelzővel, négy kamerával a hátlapon.

Az új készülék elölről a Samsung idei mobiljaira, hátulról pedig a Huawei Mate 20 Prójára emlékeztet.

A kijelzőbevágás egy 32 MP-es kamerát rejt, a hátlapon pedig kapunk egy 64 MP-es elsődleges, egy 8 MP-es ultra széleslátószögű kamerát, valamint egy 5 MP-es makró- és egy 2 MP-es mélységszenzort.

A készülék RAW fotózást és továbbfejlesztett éjszakai módot is támogat.

A Redmi Note 9 Pro Max (leírni is hosszú) teljesítményéről egy 8nm-es Snapdragon 720G gondoskodik 6/8 GB RAM társaságában és 128 GB belső tárhellyel kiegészülve. Az akkumulátort sem aprózták el, 5020 mAh-s telepet építettek bele, amit gyorsan, 33W-tal lehet tölteni, amihez a töltőt is megkapja a felhasználó a dobozban.

Hozzátenném, hogy a Redmi Note 9 Prót is bemutatták, ami gyakorlatilag ugyanezzel a dizájnnal és mérettel érkezik, ugyanúgy Snapdragon 720G van benne, viszont itt az alapmodell 4 GB RAM-mal érkezik, maximum 18W-os töltést támogat, illetve a fő kamera a hátlapon 48 MP-es, az előlapon pedig 16 MP-es. Egyébként mindkét mobilon van jack csatlakozó, infra port, mindkét oldalon Gorilla Glass 5-ös üveg védi őket, az ujjlenyomat-olvasó pedig a jobb oldalra került.

Az újdonságok kékben, feketében és fehérben lesznek kapható, Indiában március 25-én indul az értékesítés, a Redmi Note 9 Pro Max indulóára14999 rúpia, ami átszámolva 60.000 Ft-ot jelent, a Redmi Note 9 Pro pedig 12999 rúpiáról indul (kb. 52.000 Ft), de hazánkban valószínűleg a hivatalos ára ennél magasabb lesz.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.