Hirdetés

Megvan a Ceglédberceli baleset? Hallottatok róla? A médiában és a köztudatban is nagy figyelmet kapott ez az eset, ugyanis ennek a balesetnek elég megdöbbentő oka volt. A kilenc áldozattal járt szerencsétlenség oka az volt, hogy a sofőr okostelefonozott, sőt egészen a balesetig élőben közvetített.

Egyrészről az sem érthető, hogy miért kellett mobiloznia, miért volt olyan fontos, hogy ő most élő közvetítést csináljon a közösségi oldalakra és miért nem figyelt az útra? Ezzel nem csak a saját, de a többi utas életét is megmenthette volna…vagy legalábbis nem veszélyeztette volna és elkerülhető lett volna ez a szörnyűség.

Fotó: Mihádák Zoltán – MTI

Az okostelefon-használatnak is vannak korlátai, szabályai. Nem véletlenül tiltják a volán mögötti telefonálást, hisz ilyenkor nem tudunk 100%-osan koncentrálni az útra. Ez az eset felkeltette partnerünk, a VIP-Phone figyelmét és fontosnak tartják (ahogy mi is), hogy az okostelefonokat ésszerűen és megfontoltan használjuk.

Szeretnék ők is és mi is felhívni a figyelmet erre a problémára, ennek érdekében létrehoztak a srácok egy kérdőívet, amiben arra keresik a választ, hogy mennyire okostelefon függő a magyar? Ha van pár szabad perced és érdekelnek a kérdések, akkor töltsd ki te is, csatlakozz a több mint 2300 eddigi kitöltőhöz. Ha ez nem elég motiváció, akkor a VIP-Phone egy 10.000 Ft értékű kupont is kisorsol a kitöltők között.

Az eredményt majd velünk is meg fogják osztani a srácok, így erről mi is be fogunk számolni!

KÉRDŐÍV ITT!

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.