Hirdetés

A hátlap könnyen hajlik, műanyagból készült, az USB-C port pedig forrasztva van, ami befolyásolja, hogy mennyire javítható a Pixel 6A.

A PBK Reviews szétszedte az új belépő Pixelt, a 6A-t. A kijelző ragasztva van, illetve műanyag fogacskák tartják még. Miután hő segítségével leszedték a kijelzőt, egy nagy grafit hűtőborda fogadta őket.

Sajnálatos módon az USB-C port nem külön csatlakozik, hanem az alaplapra van forrasztva, ami megnehezíti annak cseréjét.

Mennyire javítható a Pixel 6A? - A PBK Reviews kiderítette, itt látható a műanyag hátlap

A hátlap is műanyag, mely szintén könnyen lejön, ragasztóval és műanyag fogacskákkal van rögzítve. A házon látható egy érdekes kivágás, ami a PBK Reviews szerint a vezeték nélküli töltésnek készülhetett, azonban a Pixel 6A nem rendelkezik ezzel a funkcióval.

A csatorna szétszedte a Pixel 6 Prót is: az akkumulátor jókora adag ragasztóval lett rögzítve, ami miatt csak alkohol segítségével lehet azt eltávolítani, jelentősen megnehezítve a cserét.

A 6A esetében ez nem probléma, az akku könnyedén cserélhető, ami mindenképp pozitívum.

Ennyire javítható a Pixel 6A

A PBK végül 7 pontot adott a Pixelnek a 10-ből. Az USB-C port alaplapi forrasztása és az ujjlenyomat-olvasó nehézkes javíthatósága miatt vesztett pontokat a telefon.

A borítókép forrása: androidauthority.com

Hirdetés
FORRÁSarstechnica.com
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.