Rengeteg feltörekvő kínai gyártó árasztja el és telíti az okostelefonos piacot. A leghíresebb közölük a Huawei amely már kilépett a “gagyi kínai” sztereotípiából és a Xiaomi is kezd egyre elfogadotabb lenni. De a Meizut sem kell félteni, gőzerővel próbálja bevenni a nyugati piacokat.

1Az új elérhető árú készülékük pedig tökéletes választás lehet azoknak, akik nem akarnak nagyon sok pénzt kiadni egy készülékért, de időtálló hardvert keresnek. A készülék egy 5 inches 720×1280 felbontású kijelzőt kapott, amit egy 8 magos MediaTek MT6750 SoC hajt meg, 2GB/3GB RAM mellett. A RAM a belső tárhellyel változik, elérhető lesz ugyanis 16GB/32GB verzióban. A tároló chipsetje az eMMC 5.1 variánsa, melyet a Samsung fejlesztett ki. Az információk szerint 50%-kal gyorsabb az olvasási  és közel 2 szerese az írási sebessége az eMMC 5.0 chiphez képest. A hátlapon egy 16MP fázis-detektálós autofókuszos modul kapott helyet, két tónusú LED villanóval. Az előlapra egy 5MP kamera került, a hardvert egy 2870mAh-es telep látja el energiával.

3S, hogy mennyibe kerül ez a vonzó eszköz? a 16GB/2GB model 92$, míg a nagyobb tárhellyel felszerelt verzió 123$ kóstál. Azonban még a viszonteladókhoz nem érkeztek meg a készülékek. S így az egyetlen út a megrendeléshez, a gyártótól rendelés. Tehát ki kell fizetnünk a szállítás díját és az egyéb adókat is és véget is ért a költséghatékony telefonvásárlásunk.

Hirdetés
FORRÁSPhonearena
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook