A Meizu alelnöke, Li Nan még a hónap elején megsúgta, hogy lesz egy új készülék, a sajtómeghívók pedig ma mentek ki. A szóban forgó készülék nem más, mint a Meizu E2.

A meghívón látszik a készülék neve, illetve a dátum. Április 26-án, kínai idő szerint 15:00-kor lesz a bemutató. Magáról a telefonról egyelőre semmi konkrétat nem lehet tudni, viszont nemrégiben egy Meizu M612C azonosítóval bíró telefon járt a TENAA-nál, mely külsőre hasonlít a meghívón látható grafikához.

Ha valóban az, akkor a Meizu E2-ben egy 4 magos 1,3 GHz-en működő processzor fog működni, három verzió lesz a RAM-ot és a tárhelyet tekintve, 2/16 GB, 3/32 GB és 4/64 GB. A hátlapon 13, míg az előlapon 5 MP-es szenzorokra lehet számítani és Android 6.0-val érkezik (2017-ben?…). A tulajdonságokat tekintve az ára sem lehet eget verő, ezzel kapcsolatban is minden részlet kiderül 26-án.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.