Kínai gyártókból egyáltalán nincs hiány. Vannak olyanok, akik nagyon feltörnek (Huawei, Xiaomi), vannak olyanok, akik nem erőltetik meg magukat dizájn terén (ha értitek mire  gondolok) és vannak, akik próbálnak valami egyedit elhozni, de nem nagyon sikerül nekik.

Utóbbi két csoportba tartozik a Meitu M6 is. A készülék specifikációit tekintve teljesen rendben van, 5 inches FullHD AMOLED kijelzővel és MediaTeK Helio P10 8 magos chipsettel rendelkezik magonként 2 GHz-es órajellel, mellé társul 3 GB RAM memória és 64 GB natív tárhely. Az akkumulátor 2900 mAh kapacitású, az ára pedig 457$, ami kb. 130.000 Ft-nak felel meg mindenféle járulék nélkül.

meitu-m6 (1)Ami érdekesség a készülékben, hogy nemcsak a hátlapon van nagy felbontású kamerája, hanem az előlapon is. 21 megapixel felbontású lett mind a két lencse, így a szelfi-imádóknak nagyon fog tetszeni a készülék (külsőre már nem valószínű).

Nézzétek meg a képet, iPhone home gomb a kijelző alatt, szögletes kialakítás, nem túl vonzó. De lehet azért, mert férfi szemmel nézem? Lányok? Nektek mi a véleményetek a készülékről?

Egy 10-es skálán?
Egy 10-es skálán?

Akárhogy is, nem sok készülék büszkélkedhet ilyen nagy felbontású előlapi kamerával, mint a Meitu M6 – még.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.