A Samsung a Gear Fit 2 társaságában bemutatta június elején a Gear IconX-et, mely egy vezeték nélküli bluetooth fülhallgató beépített 4 GB tárhellyel, érintésérzékeny felülettel, gyorsulásmérővel és pulzusmérővel.

samsung-gear-iconx-fülhallgató (6)Miért jó ez? A Gear IconX-re kb. 1000 mp3 zenét tudunk felmásolni, futás és edzés közben méri a pulzust és az aktivitást, miközben hallgatjuk a zenét. Automatikusan bekapcsol, ha behelyezzük fülünkbe. Külföldi kezdőára 199$, amit itthonra 75.000 Ft köré saccoltunk a megjelenés napján, ennél azonban kicsit olcsóbb lett.

samsung-gear-iconx-fülhallgató (5)A napokban megjelent a Samsung Gear IconX az Extreme Digital weboldalán bruttó 69.990 Ft-ért. Raktáron van, tehát azonnal átvehető Edigital szaküzletben vagy rendelhető webshopon. Ha érdekel a Samsung Gear Fit 2 ára, azt ITT tekintheted meg.

Hirdetés
FORRÁSEdigital
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.