Az Apple szeptember 12-én, kedden mutatja be új iPhone készülékeit a nemrég elkészült Apple Park kampuszon, egészen pontosan a Steve Jobs Theater-ben.

Az eddigi iPhone-ok az ‘SE’ kivételével logikus számozást követtek. iPhone 4, 4S, 5, 5C, 5S, 6, 6S, 7, azonban ez most változni fog. Az iOS 11 Golden Master verziójában sok egyéb mellett az is kiderült, hogyan fogják hívni a keddi iPhone-okat. Az eddigi legvalószínűbb elnevezés az iPhone 7S, 7S Plus és iPhone 8 lett volna, de a szoftver forráskódja mást mond.

E szerint a három debütáló mobil neve a következő: iPhone 8, iPhone 8 Plus és iPhone X.

Az ‘S’ modell kihagyása egyáltalán nem vall a vállalatra, annyi újdonságot hoznának, hogy ne ráncfelvarrott telefonként tekintsünk rájuk? Az iPhone X várható volt, hiszen most lesz 10 éves az iPhone, így a római jelölés teljesen megállja a helyét.

iPhone 8 – True Tone kijelző, [email protected], Face ID…

Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mit mutat nekünk az Apple idén, kedden nálunk is nézhető lesz az élő közvetítés, illetve mi is csinálunk élő blogot azoknak, akik nem tudják nézni a videót, de követnék a történéseket.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.