Hirdetés

A Zalman igen ismert névnek számít a hűtési megoldások és a számítógépházak piacán, egy ideje azonban az az érzésünk lehetett, hogy megragadtak a 2010-es években. A vállalat számos újítása mellett erre nemrég egy új logóval is rácáfolt, hiszen az új szóvédjegy és logó mellé új lendületet is ígértek.

 

A megújulással a vállalat vállalkozói eszméit és a progresszív innovációt szeretnék képviselni, melyet mi örömmel fogadunk. Az „L” betűben diszkréten elhelyezett „1” szám a piacon elfoglalt vezető pozíciót hangsúlyozná, ám ez igen komoly csata lesz a többi népszerű gyártóval. A tervezés mentén hazájukból, Dél-Koreából indultak ki, melynek nemzeti zászlója négy szimbólumot tartalmaz. Ezek az eget, a földet, a vizet és a tüzet jelképezik, a Zalman pedig ebből a tűz szimbólumot használja és kombinálja a ventilátor formájával és a „Z” betűvel.

A tűz (hő/meleg) kontrollálási képessége a vállalat fő profilja, hiszen évtizedek óta a hűtési piac meghatározó szereplői. A gyártó elsődleges színe ezentúl az „Excellent Dark Blue” (CMYK: C100, M100, K55 / RGB: R29, B219, B73 / #1D1349).

Hirdetés
Több mint 10 éve foglalkozom újságírással tech témakörben. Ha nem írok, akkor hobbi szinten e-sport játékokkal játszok.