Hirdetés

A Google Pixel Watch leleplezése valószínűleg május 26-án várható, közölte egy megbízható tippadó. A vállalat első okosórájáról már keringenek a hírek a világhálón, hivatalosan még nem támasztották alá a dátumot, de ez a kis pletyka is azt jelentheti, hogy a fejlesztés a végéhez közeledik.

Az információ Jon Prossertől jött, aki a tweetjében le is írja, hogy most először látnak maguk előtt dátumot. Jon azt is leírta, hogy a Google nem először csúsztat a megjelenési dátumokon, ha így lesz, tájékoztat.

A kiszivárgott időpont egybeesik a Google I/O fejlesztői konferenciájával, igy valószínűleg ott fog helyet kapni a Pixel Watch bemutatása is.

A Google Pixel Watch a „rohan” kódnevet kapta és az Apple Watch sajátosságaival megy szembe. A kiszivárgott képen látszódik, hogy kör alakú kijelzőt kap lekerekített szélekkel és több színben is elérhető lesz.

Google Pixel Watch

Egy múlthavi forrásból kiderült, hogy a Pixel Watch lapkakészletét külön egyedileg készíti a Samsung. A kép alapján követik majd a Google újdonsült Material You dizájnvonalát.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina