Korábbi hírek szerint a Google Pixel 2 és Pixel 2 XL mobilok meg fogják kapni a Qualcomm új, picivel jobb teljesítményre képes Snapdragon 836-os processzorát, azonban most úgy néz ki, hogy ez mégsem fog megtörténni.

Az első generációs Pixel mobilok Snapdragon 821 lapkával debütáltak, viszont az XDA Developersen és az Android Police oldalán megjelent hírek szerint a Qualcommnak nincs terve a Snapdragon 836-tal, így a Google új mobiljai Snapdragon 835-tel fognak megjelenni.

A Pixel 2 FCC tanúsítványa is erről tanúskodik…A Xiaomi hamarosan érkező Mi Mix 2 mobiljába is a Snapdragon 836-ot jósoltak, azonban a Qualcomm China a Weibón bejelentette, hogy a Xiaomi mobiljában is SD835 lesz.

A Qualcomm ezek szerint úgy látja, hogy nincs szükség év közepi frissítésre, hogy a meglévő – egyébként király teljesítményre képes – processzorukon minimális órajelnövelés eszközöljenek. A Pixel 2 mobilok október 5-én érkeznek, addig minden kiderül.

Hirdetés
FORRÁSAndroidCentral
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.