Hirdetés

Az Instagramra elég gyakran érkezik frissítés, mostanság főleg a Storiesra, hiszen ez a funkció jelenleg a legnépszerűbb az alkalmazáson belül. Bizonyára sokan szerettünk volna már megosztani történetünkbe például egy olyan barátunk sztoriját, aki megjelölt minket azon. Nos, mostantól erre is lehetőségünk lesz, eddig is kaptunk Direct Message-ben értesítést arról, ha taggeltek minket egy sztoriban, de mostantól akár mi is közzétehetjük a saját történetünkben.

Ezt a kisebb frissítést iOS és Android felhasználók egyaránt megkapják. A továbbosztott sztorin ugyanazokat a szerkesztéseket mi is elvégezhetjük, a sztorit közzétevő eredeti személy Instagram neve pedig látható lesz felül. A vállalat nem csak a Stories szektort fejleszti, egy nagyobb frissítéssel is előrukkol majd a videóposztolás szerelmeseinek, ugyanis hamarosan akár már egy órás videót is közzétehetünk, ami jelentős ugrás a mostani egy perces limithez képest.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: