A FirstPhone rendezvényén jártunk, ahol családias hangulatban az együttműködő gyártók képviselőinek körében, ünnepélyesen is megnyitották új üzletüket Budapest szívében.

A FirstPhone egy mondhatni fiatal, 5 éves vállalkozás. Családi vállalkozásként indult és akként is működik most is, azonban már nem csak egy üzlettel bírnak, ugyanis annyira kinőtte magát, hogy az új oktogoni FirstPhone bolt (országszerte) már a huszadik a sorban.

Az új üzlet alapvetően egy mobilpláza. Bárki bemehet nézelődni, olyan termékek is kiállításra kerültek, melyeket élőben máshol nem biztos, hogy láthatsz. Mi is most láttuk élőben először a demófalra is kirakott Xiaomi Mi MIX-et, ami egy új trendet indított útjára még 2016-ban.

Ezen felül megtalálhatók a legújabb Samsung, Huawei, Sony, Apple, Xiaomi, Moto, ZTE és Nubia készülékeket, illetve találunk a kiállított készülékek között Alcatel, Fitbit és Doogee eszközöket is, de ne feledkezzünk meg a tartozékokról sem, rengeteg tok, kijelzővédő, kábel és egyéb kiegészítő várja a vásárlókat.

Kipróbálható a Samsung Gear VR, illetve a Gear 360 is, megnézhetők a Moto Z modjai és még sorolhatnám. 

Az oktogoni üzlet szervizpontként is működik, így a náluk vásárolt termékeket akár helyben – egy kávé mellett várakozva – meg is javítják, melynek folyamatát egy kijelzőn lehet is látni. Ha esetleg meguntad használt készülékedet, akkor a “SecondPhone” program keretében be is számítják azt.

Az üzlettér (forrás: FirstPhone)

A FirstPhone kollégái sok szeretettel várják a vendégeket holnaptól (2017. május 10.) a 1066 Budapest, Teréz krt. 8. szám alatt. További információkért látogassatok el a FirstPhone.hu-ra.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.