A Honor 8X és Honor 8X Max bemutatását követően a Huawei leányvállalata bemutatta a Honor Band 4 aktivitásmérőt.

A Honor Band 4 egy 0,95 hüvelykes, AMOLED kijelzővel rendelkezik, 2.5D-s ívelt üveggel. Főbb tulajdonságai közé tartozik a lépésszámlálás, a pulzusmérés, a vízállóság 50 méter mélységig, valamint a Huawei TruSleep 2.0 technológiának köszönhetően figyeli a teljes alvási ciklust is.

Egy másik hasznos funkció a TruSeen 2.0, amely folyamatosan követi a szívritmust olyan tevékenységeknél mint a futás, a séta vagy éppen a kerékpározás. Az aktivitásmérő 100 mAh-s akkumulátort rejt magában, a vállalat 14 napos üzemidőt ígér.

A Honor egy ‘Running Edition’ változatot is bemutatott, amelyet kifejezetten futóknak találtak ki. Ez a verzió POLED kijelzővel érkezik, akkuja kisebb, mindössze 77 mAh, de érdekes futás közbeni adatokat mér, többek között a lépéshosszt.

A Honor Band 4 fekete, kék és rózsaszín árnyalatokban lesz vásárolható 25 euróért (~8.000 Ft), a Running Edition pedig fekete, kék, piros, sárga, zöld és rózsaszín színekben 13 euróért (~4.200 Ft) lesz elérhető. Mindkét eszköz Kínában szeptember 20-tól már elérhető lesz, remélhetőleg hamarosan megjelenik a globális piacon is.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: