A hírek szerint a Samsung már véglegesítette a színfalak mögött a Galaxy S11 család terveit, így elkerülhetetlen, hogy a bemutatóig különböző szivárgásokkal találkozzunk. A Galaxy S10-ek ugyan remek telefonok, de üzemidőben nem annyira erősek, ezen viszont jövőre változtathat a koreai gyártó.

A Safety Korea oldalára felkerült egy tanúsítvány (egy kép társaságában) egy Samsung akkumulátorról (EB-BG980ABY termékkóddal), ami nagy valószínűséggel a kisebb, G980 modellszámú “Galaxy S11e” akkumulátora lesz.

Noha a kép felbontása alacsony, egy sort jól ki lehet olvasni, ez pedig a 14,36 Wh. Az okostelefonok akkumulátora általában 3,85 V-tal operál, innen pedig könnyen kiszámolható a kapacitás mAh-ban. E szerint ez egy 3730 mAh (Wh/V*1000) kapacitású akkumulátor. Fontos, hogy ez a gyártó által megadott “rated capacity”, a tényleges kapacitás (“typical capacity”) 3800-3900 mAh környékén lehet. Tekintve, hogy a Galaxy S10e-ben egy 3100 mAh-s akku volt, ez látványos előrelépés lesz és valószínűleg az S11 és S11+ esetében sem lesz ez másképp.

Hirdetés
FORRÁSSamMobile
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.