A visszafogott hardverrel (és remélhetőleg pénztárcabarát árral) rendelkező újdonság egyenlőre csak Kínában lesz elérhető, de később a világ többi részén is megvásárolható lesz.

Úgy tűnik, hogy a Super AMOLED panelek előállítási költsége nemrég elérte azt a szintet, hogy megérje nem csak csúcskategóriás készülékekbe alkalmazni a technológiát. Hiszen nem ez az első középkategóriás okostelefonja a dél-koreai vállalatnak, ami Super AMOLED megjelenítővel érkezik.

A 4,8 hüvelykes kijelző felbontása egyébként qHD, azaz 540×960 pixel. A processzor pontos típusát nem árulta el a Samsung, csak annyit közölt, hogy egy négymagos 1,2 GHz-en ketyegő egység gondoskodik a teljesítményről. A RAM 1 GB, míg a belső tárhely 8 GB mérettel bír, és utóbbi akár tovább is bővíthető microSD kártya segítségével.

sm-g5108q-2

A hátlapon a 8 megapixeles kamera, és egy LED villanó helyezkedik el, míg az előlapra egy 5 megapixeles fényleső került. A Galaxy Core Max egyébként dual-SIM foglalatot kapott, tehát egyszerre két SIM kártyát is képes kezelni. Az energiaellátásról pedig egy 2200 mAh-s akkumulátor gondoskodik. A készülék áráról egyenlőre nincs információ.

Hirdetés
FORRÁSSamMobile
Dömötör István
2010 óta rajongok az okostelefonokért, és ez jó sokáig nem fog változni...