Hirdetés

A Samsung nemrég mutatta be két legújabb fémházas, unibody kialakítású üdvöskéjét a Galaxy A3-at, és a Galaxy A5-öt.

Régóta lehetett pletykákat hallani arról, hogy a Samsungnál három fémházas készüléken is dolgoznak. Ez az állítás most már részben valósnak tekinthető, mivel a három készülékből kettő nemrégiben mutatkozott be, és ezek elsősorban a fiatalabb felhasználókat célozzák meg. Mi más bizonyítaná jobban ezt, mint az, hogy mindkét készülék 5 megapixeles előlapi kamerával lett felszerelve, hogy tökéletes selfie-ket lehessen lőni vele. Az előlapi kamera szoftvere pedig megkapta a Galaxy Note 4-ben debütáló Wide Selfie, Palm Selfie, Rear Cam Selfie opciókat is.

Galaxy-A5_Front_-Soft-Pink Galaxy-A5_Back_-Champagne-Gold Galaxy-A5_Set_-Light-Blue Galaxy-A5_Set_Pearl-White

A Galaxy A5 egy 5 hüvelykes HD felbontású Super AMOLED kijelzővel, négymagos 1,2 GHz-es processzorral, 2 GB RAM-al, 13 megapixeles hátlapi kamerával, 16 GB belső tárhellyel (ez akár microSD kártyával tovább is bővíthető), és 2300 mAh akkumulátorral rendelkezik. A Galaxy A3 csupán néhány részletben gyengébb testvérénél, azaz egy kicsit kisebb 4,5 hüvelykes qHD (960×540) kijelzővel, 8 megapixeles hátlapi kamerával, 1 GB RAM-al, és 1900 mAh akkumulátorral érkezik majd.

Galaxy-A5_Set_-Midnight-Black1

Mindkét készülék LTE képes lesz, és NFC modullal is rendelkeznek. Továbbá mindketten Android 4.4 KitKat rendszert futtatnak. A szoftveres oldalról annyit tudni, hogy mindkettőben megtalálható lesz a Galaxy S5-ben debütált Ultra-takarékos mód.

Pontos árat nem mondott még a Samsung, de az már biztos, hogy novemberben megvásárolható lesz (egyenlőre ismeretlen piacokon) mindkét készülék fehér, fekete, ezüst, pink, világoskék, és arany színben.

Hirdetés
FORRÁSSamMobile
Dömötör István
2010 óta rajongok az okostelefonokért, és ez jó sokáig nem fog változni...