Az Oppo nemrégen indította útnak legújabb készülékcsaládját a Renot és máris 4 tagúra bővült a kis família, leleplezték az Oppo Reno Z-t, mely a legmegfizethetőbb modell címet szerezte meg magának családon belül.

A mobil specifikációkat illetően kellően erős egy átlag felhasználó számára, MediaTek P90-es rendszerchip hajtja meg 6 vagy 8 GB memória társaságában, háttértárból 128 és 256 GB közül választhatunk. Android 9.0 Pie operációs rendszer alapon ColorOS 6 fut az eszközön.

Elől egy nagy felbontású, 32 MP-es kamerát találunk a csepp alakú bevágásban, hátul két szenzort kapunk, melyek közül az egyik a Sony 48MP-es IMX 586-os szenzora, a másik pedig egy 5 MP-es mélységérzékelésért felelős egység. A kijelző egy 6,4 hüvelykes AMOLED panel FHD+ felbontással és HDR10 támogatással, ráadásul az ujjlenyomat-olvasó is a képernyő alá került.

A hátlap alá egy 4035 mAh kapacitású akkumulátort építettek, melyet az OPPO saját VOOC technológiájával tudunk majd tölteni 20 wattal. Ezeken kívül pedig NFC és Dolby Atmos is jellemzi az új Reno Z-t. Június 6-tól kezdődik az árusítás, 2 konfigurációban lesz kapható, 6/256 és 8/128-as kivitelekben (nem elírás!) és 105 ezer Ft-nak megfelelő yuant kérnek majd el érte.

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!