Hirdetés

Az Apple elérhetővé tette a legújabb iOS 15.5 és az iPadOS 15.5 rendszerfrissítéseit a kompatibilis iPhone és iPad tulajdonosok számára. Ahogyan a .1-es verziószám növekedés is jelzi, nem egy nagy frissítésről van szó, de ezért egy-két új funkciót sikerült belerakni.

Először is: a Wallet alkalmazásban már lehet pénzt küldeni és fogadni az Apple Cash felhasználóknak a saját Apple Cash kártyájukról. Az Apple Podcasts alkalmazást használók is örülhetnek, hiszen egy új funkcióval bővül az app. Mostantól be lehet állítani egy limitet, hogy mennyi podcast epizódot tároljon a készülék és automatikusan törölje a régebbieket.

Az Apple Podcast app rengeteg izgalmas műsort tartalmaz, érdemes böngészni!

Ki lett javítva az a hiba is, amikor az otthoni automatizált feladatok nem mennek végbe, ha egy érkező vagy távozó személy aktiválja őket. Több, mint 25 további biztonsági hiba javítása is megtörtént a legújabb frissítésben. A cég elmondása szerint egyik hibát sem használták ki káros célokra, de azért így is megéri minél hamarabb frissíteni.

A legújabb rendszerverzió megjelenését már elvileg jelezte a legtöbb iPhone és iPad készülék, ami alapján le lehet tölteni a frissítést. Ha mégsem, akkor manuálisan is elérhető a Beállítások menüből.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kimondottan érdekel minden olyan okoseszköz, amivel hatékonyabbá tehető a munka, szórakoztatóbbá a mindennap és egyszerűbbé a kapcsolattartás.