Az iOS 11 az új funkciókon kívül rengeteg hibát is hozott magával. Az Apple igyekezett ezt mihamarabb javítani több szoftverfrissítéssel, ennek egyik nagyobb verziója az iOS 11.2 volt. Alig több mint egy hét telt el az iOS 11.2 debütálása óta, az Apple már kiadta soron következő verzióját, az iOS 11.2.1-et.

Mit tartalmaz a frissítés?

Ezúttal az Otthon alkalmazás kapott egy nagyobb hibajavítást:

  • Az iOS 11.2.1 hibajavításokat tartalmaz, többek között kijavít egy hibát, amely letilthatja az Otthon alkalmazás megosztott felhasználóinak távoli hozzáférését.

Természetesen emellett még kisebb hibákat is orvosolt az Apple az új rendszerben. Szokásosan a Beállítások -> Általános -> Szoftverfrissítés menüpontból érhető el az iOS 11.2.1. Érdemes a telepítés előtt készíteni egy biztonsági mentést, hiszen hallottunk már csúnya, adatvesztéssel járó sztorikról. Az alábbi kép mutatja azt a listát, amelyekre telepíthető az iOS 11.2.1.

Hirdetés
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: