Hirdetés

A Lenovo a CES 2021-en bemutatta új, belépőszintű tabletjét, a Lenovo Tab P11 a korábban leleplezett „Pro” kicsit butított, olcsósított változata.

lenovo tab p11
Lenovo Tab P11

2020 augusztusában a Lenovo bemutatta a Tab P11 Pro tabletet és most, közel fél év után megjelent az olcsóbb változata, ahol elhagyták a „Pro” nevet. Ez az árán is meglátszik. Míg a Tab P11 Pro kezdőára 700 euró volt, addig a Tab 11 egy jóval alacsonyabb, 250 eurós árcédulával kerül a polcokra.

lenovo tab p11
Kép: Lenovo

Miben nyilvánul meg az ár? Nos a legnagyobb kompromisszumot a kijelzőnél találjuk. A felbontás 1200 × 2000 pixelre csökkent, illetve OLED helyett egy IPS panel került bele. A számításokat egy Snapdragon 662 processzor végzi, elérhető 64, illetve 128 GB-os változatban, ami utólag SD kártyával bővíthető.

Ajándék billentyűzet és stylus

Kedvezővé teheti az ajánlatot az a Lenovo azoknak, akik munkára is szeretnék használni a készüléket. Az ár tartalmaz egy billentyűzetet, illetve a Lenovo saját fejlesztésű stylusát is.

Hirdetés
FORRÁSHeise Online
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.