Hirdetés

Habár a OnePlus 10 alapmodell várhatóan csak az év második felében jelenhet meg, már most vannak híresztelések a telefonnal kapcsolatban. A kiszivárgott információk szerint 150 wattos töltésre számíthatunk majd, és ez lehet az első OnePlus flagship modell, amelyre már nem kerül rá a márka sajátos háromállású némító kapcsolója. Évek óta először a kínai cég most csak Pro modellel rukkolt elő, a sima OnePlus 10 kimaradt.

A háromállású némító kapcsoló a OnePlus telefonok egyik sajátossága. Tényleg el fog tűnni?

RAM és tárhely tekintetében a OnePlus 10 Pro specifikációi köszönnek vissza: 8 vagy 12 GB RAM és 128 vagy 256 GB tárhely. A kijelző is megegyező méretű a Pro modellel: 6,7 hüvelykes LTPO2 AMOLED, ami ebben az esetben FHD+ felbontású lehet csak a hírek szerint, ugyancsak 120Hz frissítési rátával.

A feltehetően 4800 mAh kapacitású akkumulátort a 150 wattos gyorstöltés kevesebb, mint 20 perc alatt töltené fel, ami meglehetősen gyors. Kettő processzort tesztelnek a készülékhez jelenleg: a Snapdragon 8 Gen 1+ és a MediaTek Dimensity 9000 teljesítményben nagyon hasonlóak, de nyilván a Snapdragon egységére még várnunk kell a megjelenésig a pontos teljesítmény meghatározásához.

OnePlus 10 Pro

A Oneplus 10 Pro 48 MP-es fő és 50 MP-es széleslátó, valamint egy 8 megapixeles telefotó kamerával rendelkezik. A jelentések szerint az alapmodell szintén három kamerát vonultat majd fel ugyancsak a Hasselblad logóval ellátva. A felbontás viszont változik, 50 megapixeles főkamera, 16 megapixeles ultraszéles és 2 megapixeles makró kamera várható. Az előlapi kamera 32 megapixeles felbontású lehet.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kimondottan érdekel minden olyan okoseszköz, amivel hatékonyabbá tehető a munka, szórakoztatóbbá a mindennap és egyszerűbbé a kapcsolattartás.