Hirdetés

Mégis Snapdragonnal érkezhet a Galaxy S24 Ultra, ha igaznak bizonyul a tegnap megjelent pletykának ellentmondó másik pletyka.

Tegnap az Ice Universe írt róla, hogy a Samsung ismételten Exynos lapkát használna Európában, pontosabban az Exynos 2400-at a Galaxy S24 széria esetében.

Mégis Snapdragonnal érkezhet a Galaxy S24 Ultra - illusztráció

Most egy másik szivárogtató, a Setsuna Digital megcáfolta ezt, szerinte csak az S24 és az S24+ kapná az Exynos lapkát.

Az Ultra ezek alapján Snapdragon 8 Gen 3-at kapna minden piacon a Setsuna szerint, vagyis méginkább elválasztódna az Ultra a kisebb társainál.

Egy másik pletyka úgy véli, hogy az Ultra alapmodellje 8 GB memóriával és 128 GB belső tárhellyel rendelkezhet, a maximum pedig tárhely terén 2 TB lehet szemben az eddigi 1 TB-tal, ugyanakkor eddig a legkisebb tárhely opció 256 GB volt.

A sima S24 és az S24+ megkaphatja az LTPO kijelzőt, ami vélhetően nem lesz annyira jó, mint az Ultra maximum 2200 nites kijelzője, de a háromszoros telefotó kamera 50 megapixeles szenzorral és a 65 wattos töltés is az Ultra mellett szólhat, ha megkapja ezeket az újdonságokat.

A nem Ultra modellek várható lapkája, az Exynos 2400 10 magos CPU-val jöhet, Cortex-X4-gyel, 2 Cortex-A720-szal és 4 A520-as maggal, a GPU pedig az AMD-vel közösen fejlesztett Xclipse 940 lehet, ami az RDNA 3 elérhetőségének ellenére RDNA 2-n alapulhat, a támogatott memória és a tárhely technológia gyorsabb lehet, új képfeldolgozó és modem is jöhet.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.