Pontosan 10 nappal ezelőtt publikáltuk a hírt, miszerint a Samsung Nigéria a Galaxy Note9-et promotáló Twitter posztját egy iPhone-ról tette közzé. Egy ekkora márkánál ez már hiba, az illetékesek biztos megkapták a letolásukat, de úgy fest, hogy a Samsung nem üzente szét globálisan, hogy ezt nem így kéne, ugyanis itt az újabb baki.

iPhone-ról posztolt a Samsung

Szintén Twitter, szintén MKBHD vette észre, csak ezúttal a Samsung India oldalára került fel a poszt. Két képet láthatunk, amelyek a Galaxy A9 széleslátószögű kameráját reklámozzák, meg is vannak a szükséges hashtagek (#WithGalaxy) és a poszt alján ott virít a “via Twitter for iPhone”.

Vélhetően nem a Samsung alkalmazottai teszik közzé ezeket, hanem megbízott ügynökségek, ahol nem feltétlen használják a gyártó termékeit (pedig ezek alapján nem ártana megfontolni). Első alkalommal még azt lehet mondani, hogy megesik, de amikor már másodjára lehet ilyet látni ugyanazon márkától, az már kicsit gáz.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.