Pontosan 10 nappal ezelőtt publikáltuk a hírt, miszerint a Samsung Nigéria a Galaxy Note9-et promotáló Twitter posztját egy iPhone-ról tette közzé. Egy ekkora márkánál ez már hiba, az illetékesek biztos megkapták a letolásukat, de úgy fest, hogy a Samsung nem üzente szét globálisan, hogy ezt nem így kéne, ugyanis itt az újabb baki.

iPhone-ról posztolt a Samsung

Szintén Twitter, szintén MKBHD vette észre, csak ezúttal a Samsung India oldalára került fel a poszt. Két képet láthatunk, amelyek a Galaxy A9 széleslátószögű kameráját reklámozzák, meg is vannak a szükséges hashtagek (#WithGalaxy) és a poszt alján ott virít a “via Twitter for iPhone”.

Vélhetően nem a Samsung alkalmazottai teszik közzé ezeket, hanem megbízott ügynökségek, ahol nem feltétlen használják a gyártó termékeit (pedig ezek alapján nem ártana megfontolni). Első alkalommal még azt lehet mondani, hogy megesik, de amikor már másodjára lehet ilyet látni ugyanazon márkától, az már kicsit gáz.

Hirdetés
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.