A Motorola úgy tűnik, közelebbi kapcsolatba kerülhetett a világ egyik legnagyobb vállalatával az Amazonnal. Már a második mobiljuk került fel idő előtt az oldalra. Most a One Zoom nevű modellről derült ki rengeteg specifikáció és persze fotók.

Már a névből is gondolhatjuk, hogy a kamerás képességekre helyeződhetett újból a hangsúly. A négy kamerából kettő optikailag is stabilizált lesz, a 48MP-es és a telefotó lencsék. Egy 13 milliméteres gyújtótávolságúnak felel meg majd az ultra nagy-látószögű harmadik lencse. Az utolsó, negyedik pedig valószínűleg csak egy mélységélességet érzékelő szenzor lesz.

A mobilt a Qualcomm Snapdragon 675-ös chipkészlete hajthatja meg 4GB memória és 128GB UFS tárhelyet kaphatunk, de nem marad el a microSD kártyával való bővítés lehetősége sem.

Eddig a Motorola One család minden tagja az Android One program tagja volt, de a képek szerint a One Zoom nem, vagy csak egyes piacokon lesz úgy kapható.

Az Amazon 400 eurós, vagyis körülbelül 130 ezer forintos áron kínálhatja majd a mobilt, ami nem veszélyezteti mondjuk a Xiaomi Mi 9T pozícióját. Ezek ellenére egészen baráti ár, ha jobban belegondolunk. Magyarországon néha feltűnik egy-egy készüléke a gyártónak, reméljük a One Zoom is eljut kis hazánkba.

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!