Hirdetés

Hamarosan megnyitja a kapuit az MWC, mi pedig izgatottan várjuk az elkövetkező napokat, hogy beléphessünk a világ legnagyobb mobilos eseményére. A Lenovo almarkája a Motorola is itt, Barcelonában leplezi le a legújabb és legnagyobb dobását a középkategóriába az idei évre. De még meg sem kell várni, hogy lerántsák róla a leplet, mert valaki bizony nem bírt magával.. megint! 

A képet a brazil OLX weboldal üzemeltetőinek köszönhetjük, korábban hazánkban is működött hasonló néven adás-vételi portál. De gyorsan le is vették, viszont valakinek sikerült lementenie, így csodálhatjuk meg mi is nem csak magát a készüléket, de a doboz tartalmát is. Úgy tűnik szabványos csomagolást kap, lesz fülhallgató, USB-kábel, adapter, cserélhető akkumulátor és természetesen a használati útmutató.

A készülék 5 inches FullHD felbontású kijelzőt kaphat. A RAM kicsit kevés lehet, ebből 2 GB-ot, míg belsőből 32-t kapunk. Utóbbi viszont bővíthető 128 GB-ig. A hátlapra 12 megapixeles, előre 5 megapixeles kamera kerülhet. Akkumulátorból 2800 mAh kapacitású kerül a mobilba és cserélhető is lesz. Andorid 7.0 Nougatot fog futtatni ha minden igaz, már a dobozból kivéve. Korábban is volt már egy eset, hogy az új Moto G5 Plus prototípusát próbálták értékesíteni.

Hirdetés
FORRÁSTechTimes
Zola
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook