A Xiaomi hivatalosan is bejelentett egy ˝Mega-launch˝ fantázianevű rendezvényt március 29-ére, amiről nemrég az is kiderült egy plakát által, hogy a Mi 11 Pro és a Mi 11 Ultra is itt fog bemutatkozni, kétséget kizáróan ezek lesznek az esemény középpontjában.

A poszter nem említi a Mi 11 Lite-ot, amire valószínűleg az a magyarázat, hogy a mobil más néven fog megjelenni Kínában és később kerül bemutatásra.

A Xiaomi szerint a két új Mi 11 harcbaszáll a legjobb Androidos okostelefon címért és tökéletes készülékek lesznek mindazok számára, akik a legjobb mobilélményre vágynak. Mindkét telefonon az 50 MP-es Samsung ISOCELL Bright GN2 szenzor lesz megtalálható és előreláthatólag a hátlapon egy kis kijelző segíti majd azok dolgát, akik minőségi szelfi fotókat akarnak lőni, vagy a mostanában rendkívül népszerű TikTokra szeretnének videókat készíteni.

Az esemény jövőhét hétfőn, kínai idő szerint 19:30 perckor indul, ami magyar idő szerint 13:30-at jelent, a bejelentés itt nézhető:

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Bertalan Tamás vagyok, 17 éves. Kiskorom óta érdekel az informatika, leginkább a számítógépek és a mobilok világa vonz. Nem rég csatlakoztam a tech2.hu csapatához, mint szerkesztő.