Két napja már előrendelhető a HomePod az Apple weboldalán fehér és asztroszürke színekben. Az kiegészítő február 9-től lesz vásárolható, így útjára is indított a vállalat négy reklámot. A készülék első körben csak az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában lesz elérhető, majd később Németországban és Franciaországban is kapható lesz, sajnos Magyarország a lista végén szerepel.

https://youtu.be/45zPQ3fNIUs

A videók nagyon hasonlóak, magát a HomePodot nem mutatja be részletesen, inkább a zeneiségre és a dizájnra mentek rá a ritmusra ugráló HomePod felirattal. Mindegyik videóban megjelenik a készülék, noha csak a rácsos borítást és a hangszóró tetején levő érintésérzékeny felületet láthatjuk, valamint a színválasztékot.

https://youtu.be/5htW8mi7rnE

Az Apple-től megszokhattuk már a magas árazást, a hangvezérléssel megáldott HomePod esetében sincs másképp, az Egyesült Államokban 349 dollárért, az Egyesült Királyságban 319 fontért, míg Ausztráliában 499 ausztrál dollárért vásárolható meg majd a termék. (kb. 115.000 Ft)

https://youtu.be/t9WTrzEkCSk

Az Apple vezérigazgatója, Tim Cook elmondta, hogy a HomePod belsejében lévő 7 hangszórónak, valamint a térbeli tudatosságnak köszönhetően az okoseszköz kiváló zenei élményt nyújt az Amazon Echo és a Google Home modellekhez képest. Nos, kíváncsian várjuk, amint megérkezik hozzánk, lehetőségünk szerint tesztelni fogjuk.

https://youtu.be/bt2A5FuaVLY

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: