Hirdetés

Az OPPO A57s okostelefon novembertől Magyarországon is megvásárolható a Telekom, a Vodafone, valamint a legnagyobb kereskedelmi szereplők kínálatában.

Az OPPO A57s 50 megapixeles főkamerával rendelkezik, az akkumulátor technológiájának köszönhetően már 10 perc töltés után is közel 3 órán keresztül streamelhetünk videókat vele.
Megérkezett Magyarországra az OPPO A57s

A gyártó szerint a készülék SUPERVOOCTM gyorstöltési technológiájának és az 5000 mAh-s akkumulátornak köszönhetően a teljes feltöltés akár 12,7 nap készenléti időt, vagy 15 órányi YouTube streamelést tesz lehetővé.

Az OPPO A57s 50 MP-es kamerával rendelkezik, amely a pixel binning eljárást használja, ezen kívül pedig található még a hátlapon egy 2 megapixeles mélységérzékelő szenzor is, az előlapi kamera pedig 8 megapixeles.

Az OPPO A57s 6,56 hüvelykes HD+ felbontású kijelzővel rendelkezik. A legtisztább hangzás érdekében az telefon sztereó hangszórókkal rendelkezik, amin a készülék a Dirac 3.0 nevezetű jelfeldolgozásával tovább javít. Az Ultra Volume üzemmódnak köszönhetően a maximális hangerő még 44%-kal növelhető, ami hasznos lehet zajos környezetben, vagy például az idősebb korosztály számára.

Az OPPO Glow Design felületkezelésnek köszönhetően az OPPO A57s hátlapját nanokristályok borítják, ami a gyártó szerint tartóssá teszi az ujjlenyomat- és karcálló burkolatot. A telefon vízállóság tekintetében IPX4-es besorolással rendelkezik, tehát ellenáll a fröccsenő víznek.

A telefonon a ColosOS 12.1 rendszer fut, ami a gyártó Android rendszerre épített felülete. A FlexDrop funkció felszabadítja a mozgatható ablakokban futó multitasking alkalmazásokat, a Google Lens-szel ellátott háromujjas fordító pedig lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy gyors mozdulattal lefordítsák a képek szövegét.

Az adatvédelmi irányítópult segítségével a felhasználók láthatják, mely alkalmazások fértek hozzá a helyadatokhoz, a kamerához, vagy a mikrofonhoz az elmúlt 24 órában. A továbbfejlesztett adatvédelmi funkciók segítségével online közzététel előtt könnyedén eltávolíthatjuk a hely-, illetve egyéb adatokat fényképeinkről.

A OPPO A57s 4+128 GB memória konfigurációval, égszínkék kivitelben kapható, ajánlott kiskereskedelmi ára 96.990 Ft.

Hirdetés
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.