Tegnap, azaz szeptemeber 22.-én megjelent a nagysikerű irodai csomag legújabb verziója az Office 2016. Az új programcsomagot kifejezetten a Windows 10-hez tervezték. A csomag tartalmazza a Word, PowerPoint, Excel, Outlook és a OneNote programokat.

Office2016_pic01

Sok újítást találhatunk a 2016-os Office-ban. Többek között az Excelben találhatunk új ikonokat, illetve a Wordben egy dokumentumon egyszerre többen is dolgozhatnak.

Csapatmunkára tervezve

Ezzel a funkcióval sokkal egyszerűbben dolgozhatunk csapatmunkában.
Az Office 365 Csoportok mostantól megtalálhatóak az Outlook 2016 alkalmazásban és az Outlook Csoportok alkalmazásban könnyen elérhetjük tableteinkről, mobiljainkról a felületet. Ahogy már fentebb is említettem a csapatmunka egyik nagy előnye, hogy néhány programban egy fájlon egyszerre több felhasználó is dolgozhat. Ezek a programok többek között a Word, OneNote és a PowerPoint.

Office2016_pic03

Az új Office mindössze 47 nyelven elérhető, köztük magyar nyelven is. Az Office 2016 igénye minimum Windows 7 operációs rendszer. Az Office 365 előfizetők ingyenesen letölthetik, illetve már a boltok polcain is megtalálható a dobozos változat.
Az egyszemélyes verzió havi 2.099 Ft-ba kerül, amit egyébként a Microsoft oldaláról tudunk letölteni, az otthoni verzió 29.999 Ft-os áron érhető el, az otthoni és diákverzió 44.999 Ft-ba kerül, ha pedig éves csomagban szeretnénk megvenni, akkor 20.999 Ft-os áron tudunk hozzájutni.

Hirdetés
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: