A tajvani Computex rendezvényen sem tétlenkedett az Asus, számos újdonságot mutatott be, közülük egyik a Zenfone Selfie. A nevéből sejthetően a gyártó elsődlegesen az előlapi kamera fejlesztésébe fektetett időt. A szelfikamera széleslátószögű szenzorának mérete meglehetősen nagy, felbontása pedig 13MP, pont ugyanilyen van a hátlapon is. A tökéletes selifek elkészítésében közreműködik az előlapi kamera mellett elhelyezett dupla vaku. A hátoldalon pedig kéttónusú vaku és lézeres autofókusz is helyet kapott.

gsmarena_001

A kamerán kívül az egész készülék dizájnja hajaz a Zenfone 2-re, a Selfie azonban fehér, kék és rózsaszín színben lesz majd elérhető. A kijelzőt tekintve egy 5.5″ átmérőjű FullHD felbontású megjelenítőről beszélhetünk, a sebességért pedig egy Qualcomm Snapdragon 615-ös nyolcmagos chip felel.

Érdekes továbbá, hogy az okostelefonhoz opcionálisan választható egy Zenfone Selfie Swing típusú állvány, amivel 360 fokban készíthetünk fotókat, valahogy így:

Árról és elérhetőségről egyelőre nincs információnk.

Forrás: Tech2.hu

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.