Hirdetés

A Xiaomi Indiában mutatta be legújabb középkategóriás okostelefonjait, a Redmi Note 5-öt és a Redmi Note 5 Prót. Nemcsak ezek voltak viszont az újdonságok, hiszen leleplezték a Xiaomi Mi LED TV 4 okostévét is, ami egyelőre csak a világ második legnépesebb országában lesz kapható.

A Xiaomi Mi LED TV 4 egy 55″-es, 4K felbontású HDR kijelzőt kapott és Android TV operációs rendszert futtat. A kínai gyártó fejlesztéseinek köszönhetően a rendszer képes a gépi tanuásra, ajánlatok, tartalmak elkészítésére. Belül 2 GB RAM, 8 GB-os tárhely, valamint egy 64 bites négymagos processzor található.

A dizájn talán az új Xiaomi led tv egyik legnagyobb ütőkártyája, hiszen mindössze 4,9 mm vékony a legkarcsúbb pontján. A tévében viszonylag sok port és modul található: Bluetooth 4.0, 2.4/5.0 GHz-es WiFi, 3 x HDMI, 2 x USB és 1 x Ethernet. Az irányító Bluetoothon kapcsolódik, 11 gombot tartalmaz.

A Xiaomi Mi LED TV 4 ára átszámolva 157 ezer forintnak megfelelő indiai rúpia.

Hirdetés
FORRÁSNDTV Gadgets
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A kínai gyártó fejlesztéseinek köszönhetően a rendszer képes a gépi tanuásra!!!
    El lett írva! A cikk viszont nagyon jó 🙂

  2. Xiaomi Mi LED TV 4 itthon 400.000 Ft-ért lehet előrendelni. Messze van ez a 157.000 Ft-tól…

Comments are closed.