A Qualcomm Snapdragon 855 Plus SoC bejelentését követően a három gamer mobilokat forgalmazó vállalat jelezte, hogy készülnek bejelenteni ilyen chipsettel ellátott készüléket. Az Asus rögtön be is mutatta a ROG Phone 2-t, ma pedig a Xiaomi alá tartozó Black Shark a 2 Pro-t.

Az új mobil két dologban különbözik a sima Black Shark 2-től. Az egyik a már előbb említett frissített SoC, mellyel még brutálisabb teljesítményt lehet elérni. A bejelentésen az 500610-es  Antutu pontszámot dörgölték a riválisok orra alá.  12GB memóriát, valamint gyors belső tárolót is kapunk, melyek UFS 3.0 jelzésű 128 vagy 256GB méretűek lehetnek.

A másik látványos fejlődés a mobil megjelenését érinti, melyet a Forma 1-es autók festése ihletett. Rögtön öt különböző színt is kapunk:

A Black Shark 2 Pro 6,39 hüvelykes AMOLED kijelzőt kapott, de már 240Hz-es mintavétellel a minél gyorsabb reagálási idő miatt. A kijelző reakcióideje így majdnem 10 milliszekundumot javult: 34,7 milliszekundumos időt adott meg a vállalat.

Ha valaki egy PUBG meccs után szeretne lőni egy szelfit, azt a 20MP-es előlapi kamerával tudja megtenni, de hátul is kapunk 2 kamerát, melyek 48 + 12MP-es felbontással rendelkeznek. A 4000 milliamperórás akkumulátort akár 27 wattal is tudjuk majd tölteni. A frissített specifikációk és színek mellé pedig az árak sem szálltak el nagyon.

A 12/128-as verzióhoz 128 ezer forintnak megfelelő kínai jüanért juthatunk hozzá. A 12/256-os kiszerelésért pedig 148 ezer forintnak megfelelő kínai jüant kérnek el. Az értékesítés augusztus 2-án kezdődik meg a Mi.com weboldalon.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!