Pár héttel ezelőtt leplezte le új csúcskészülékét a Lenovo, mely a Z6 Pro nevet viseli és a mostani trendeknek megfelelően egy olcsóbb “Lite” verzió is készült belőle, ez pedig nem más, mint a Z6 Youth Edition!

Az új mobil 2 színben lesz megvásárolható, ezek a Lovag Fekete és Csillaghullás nevet kapták. 6,3 hüvelykes, IPS LCD képernyőt kapott FHD+ felbontással és HDR10 támogatással. A készüléket a Qualcomm Snapdragon 710-es lapkája hajtja meg 4 vagy 6 GB memória segítségével, tárhelyből pedig 64 és 128 GB közül választhatunk.

Kamerás fronton is egyre erősebb a középmezőny, így a Lenovo is egy tripla rendszert szerelt a hátlapra. 16 MP-es a főkamera f/1.8-as rekeszértékkel, kapunk még egy 8 MP-es telefotó kamerát és végül egy 5 MP-es széleslátószögű egységet. Az előlapon a bevágás egy 16 MP-es szelfikamerát rejt, a hátlapi rendszer továbbá képes 8x-os hibrid zoomra és néhány AI trükköt is bevetnek a minél jobb képek érdekében.

A 4050 mAh kapacitású akkumulátorát 15W-tal tudjuk majd tölteni és egy hagyományos ujjlenyomat-olvasót kapunk a hátlapon. Dolby Atmos támogatás, duál-frekvenciás GPS és még 3,5 mm-es jack kimenetet is kapunk a pénzünkért.

A legdrágább, 6/128-as verzióért 72.000 Ft-nak, a 6/64-es 60.000 Ft-nak, míg a 4/64-es modellért 50.000 Ft-nak megfelelő dollárt kóstál a Lenovo Z6 Youth Edtion. Ilyen áron itthon is biztosan lenne pár vevője, nektek hogy tetszik az új mobil?

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.