A mai napon bemutatkozott Berlinben az IFA-n a Huawei MediaPad M3 táblagép. A készülék kiváló hangzását a HARMAN International-nek köszönhetjük.
2560 x 1600 IPS képernyője jelenleg az egyik legnagyobb felbontású kijelző a kompakt tabletek piacán. A táblagép Magyarországon várhatóan októbertől lesz elérhető, Wi-Fi ezüst változatban 114 990 Ft-tól, LTE arany változatban pedig 129 990 Ft-tól. Mindkét változat elérhető lesz Magyarországon 3/32 GB és 4/64 GB verzióban is.

„A MediaPad M3 tervezésében a HARMAN tapasztalatára is támaszkodtunk, hogy újraértelmezhessük a táblagépek audió képességeit” – mondta el Richard Yu, a Huawei fogyasztói üzletágának vezérigazgatója. „A MediaPad M3 megalkotásakor a Huawei a hangzás és a multimédia minőségének továbbfejlesztésére összepontosított, hogy egy olyan készüléket hozhasson létre, amely túlszárnyalja a felhasználók minden elképzelését.”

A Huawei több vezető márkával is működött már együtt, például a P9 esetében a Leica AG-vel, aki a dual kamerát biztosította a felhasználóknak, jelen esetben pedig a Harman Kardonnal, aki a kiváló hangzást biztosítja az M3-nál. A cég mérnökei végezték a készülék hangrendszereinek finomhangolását és hangzását. A táblagép AKG H300 fülhallgatóját pedig az AKG fejlesztette ki külön az M3 számára. A fülhallgatót külön csomagolásban kaphatjuk meg.

Huawei MediaPad M3 02-1A saját fejlesztésű SWS 3.0 (Super Wide Sound) technológiájának köszönhetően pedig az M3 automatikusan felismeri, hogy épp videót nézünk, vagy zenét hallgatunk, és ennek megfelelően igazítja a hanghatásokat.

„A HARMAN legendás márkái, a Harman Kardon és az AKG évtizedek óta mutatják be fontos innovációikat az audió területén, a cég története során számos vezető márkával működött már együtt azért, hogy kiemelkedő fejlesztéseket dobhasson piacra” – mondta el Dinesh Paliwal, HARMAN International elnök/vezérigazgatója. „Büszkék vagyunk arra, hogy a Huawei is egyike lett gondosan megválasztott partnereinknek, és hogy velük dolgozhattunk az innováció és a felhasználói élmény megalkotásában.”

A stílusról is érdemes pár szót említeni. A MediaPad M3 a legkorszerűbb ipari tervezéssel és elegáns unibody készüléktesttel rendelkezik, ahogy az elődei is.
A táblagép kijelzője 8,4 inches, részletgazdag képeket és élethű színeket kínál, amelyet a Huawei’s ClariVu3.0 kijelző technológiájának köszönhetünk. Tisztább és élesebb képet hoz létre, valamint erős napfényben automatikusan állítja a kontraszt és a háttérképek erősségét, illetve kiszűri a kék fényeket, amelyek ártalmasak a szemnek.
A MediaPad M3 82 százalékos képernyő-készüléktest aránnyal rendelkezik, amely kiváló vizuális élményt nyújt.

Huawei MediaPad M3-1A tabletben Huawei Kirin 950 processzor található, amelynek köszönhetően a felhasználók intenzívebb alkalmazásokat is használhatnak, például HD-videókat nézhetnek vagy 3D játékokat játszhatnak. Emellett még rendelkezik ujjlenyomat-olvasóval is, akkumulátora pedig 5100 mAh teljesítményű, amely hosszú üzemidőt biztosít. Elő- és a hátlapi kamerája is 8 megapixeles. A hátlapi kamerát széleslátószögű F2.0 lencsével, valamint DSP és GPU zajcsökkentő funkciókkal rendelkezik. Az előlapi kamera alkalmas szelfik készítésére vagy videó konferenciák lebonyolítására is.

A Huawei új táblagépe várhatóan szeptember 26-tól lesz elérhető többek között Kínában, Franciaországban, Malajziában, Szaúd-Arábiában, Németországban, Spanyolországban, Thaiföldön, Olaszországban, a Fülöp-szigeteken, Portugáliában, az Egyesült Királyságban, Japánban valamint Oroszországban.

Hirdetés
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon:

2 HOZZÁSZÓLÁS

Comments are closed.