A Forbes áltál összeállított lista eljén ismét az Apple szerepel, ez a legértékesebb cég a világon, annak ellenére, hogy az utolsó negyedévben, 13 év után először visszaesést produkált iPhone, iPad és Mac téren is.

Úgy látszik ez a visszaesés nem befolyásolta azt, hogy ismét a cupertinói vállalat álljon a lista első helyén. A Forbes gazdasági magazin szerint a cég kb. 154 milliárd dollárt ér.

A Top 15-ben az alábbi cégek találhatók: Coca-Cola, Facebook, Toyota, IBM, Disney, McDonald’s, GE, Samsung, Amazon, AT&T, BMW, és a Cisco. Az Apple Watch szíjakat gyártó Hermès cég a 48. helyen áll.

Tehát az Apple továbbra is a legértekesebb cég a világon. Nem csak a befektetők, de mi is kíváncsian várjuk az idei WWDC-t, ahol többek között bemutatásra kerül az új iOS, illetve OS X (macOS) is, valamint az őszi Keynote-t, ahol Tim és csapata lerántják a leplet a legújabb iPhone családról.

Hirdetés
FORRÁSMacRumors
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.