Hirdetés

A kínai gyártó a Weibón keresztül erősítette meg hivatalosan is, hogy még 2021 kezdete előtt bemutatják a Xiaomi Mi 11-et. A Qualcomm legújabb csúcslapkájával érkező flagship mobiltelefont december 28-án hétfőn leplezik le Kínában.

A Xiaomi ígérete szerint “több hihetetlen áttörést” fog az új készülék hozni.

Az eddigi pletykák és kiszivárgott információk alapján a Mi 11 két változatban érkezik majd, lesz egy normál és egy Pro variáns.

Ezzel a képpel jelentette be a Weibón a Xiaomi, hogy még idén bemutatják a Mi 11-et

Amit szinte biztosan várhatunk mindkét modellben, az a QHD+ felbontású kijelző 120Hz-es képfrissítési rátával. A pletykák szerint a Pro modell 50 megapixeles fő kamerát és 12 megapixeles telefotó egységet is kap. Állítólag az elődökhöz képest a kamerák új elrendezésben lesznek a hátlapon elhelyezve.

Várható még az is, hogy a készülékek gyorsabb vezetékes töltésre lesznek képesek, mint az elődmodellek, de erről egyelőre nincs pontos információ.

Állítólag így néz majd ki a Xiaomi Mi 11 /Forrás: Ben Geskin

A korábbi kiszivárgások alapján rendszermemóriából minimum 8GB, maximum 12GB lesz választható. A háttértár a telefonokban 128 és 256GB között mozog majd.

Az elérhető színek terén kék, lila és fehér lesz várható. Utóbbiból állítólag a Xiaomi készül egy vegan bőrrel borított hátlapú modellel is.

Egyelőre kérdéses, hogy a nemzetközi megjelenés mikorra várható, leghamarabb februárra tippelhető.

(A cikk nyitóképén a Mi 10T Pro látható.)

Hirdetés
FORRÁSGSM Arena
Dani
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.