Renderképek, dummy telefonok, koncepcióképek, szivárgások. Van itt minden, ami az iPhone 8-at illeti, a Galaxy Note8 és az LG V30 mellett ezt várja most a tech társadalom a leginkább.

A két vérfrissített modell mellett ugyebár jön egy 10. évfordulós, OLED panellel felszerelt iPhone is, melyről a legtöbb pletyka és szivárgás szól. Legutóbb a McDonald’s használta az iPhone 8 külsejét, hogy promóciózza az applikációját, a vásárlók emailben kapták meg a képeket.

A tartozékgyártók vélhetően tisztában vannak a formavilággal, de a McDonald’s is be lenne avatva? A képek alapján döntsétek el ti, hogy ez igaz-e vagy sem. Mindenesetre pont úgy néz ki a készülék, mint az eddig megjelent képeken, az előlapon ott van az arcfelismerő (két előlapi kamera), illetve látható a jobb oldali hosszított bekapcsoló gomb, ami vélhetően ujjlenyomat-olvasó is lesz.

Hirdetés
FORRÁSTwitter
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.