Hirdetés

A Huawei Mate 50 Pro Kínában szeptemberben mutatkozott be, a hónap végén már magyar árcimke is volt, december 5-én pedig megérkezett a sajtóközlemény, miszerint elindult hazánkban is a készülék értékesítése.

A Huawei Mate 50 Pro jelenleg a legjobb kamerával felszerelt okostelefon a DxOMark értékelése alapján és noha a tesztben én is elismerően beszéltem a készülék fotós képességeit illetően, továbbra is egy HMS-sel érkező telefonról van szó. Ez némi kompromisszummal – az AppGallery gyors fejlődése ellenére – most is jár a teljes Google szolgáltatáscsomag használatát illetően (részletek a lenti videóban).

Ha meggyőzött a Mate 50 Pro, 8 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel mától megveheted, a Huawei hivatalos partnereinél 579.990 Ft-ról startol, de elérhető a Telekomnál is.

Huawei Mate 50 Pro

Hirdetés
Drevenyák Dávid
Drevenyák Dávid vagyok és négy éve készítek tartalmakat. Karrieremet tech videókkal kezdtem, ennek köszönhetően berepültem a földet és a világ legnagyobb tech kiállításaira kaptam meghívást. CES Las Vegas, MWC Barcelona, Computex Taiwan és IFA Berlin. Zsüriztem Szöulban és háromszor képviseltem Magyaroszágot az EUIPO által rendezett Ideas Powered rendezvényen.