Hirdetés

Szeptemberben érkezhet a Huawei Mate 50, de a hírek szerint a processzor marad a „régi”.

A Huawei az őket érintő korlátozások ellenére nem hajlandó feladni a mobilos részlegét, amiben évekig tiszteletreméltó pozíciójuk volt, viszont amellett, hogy a Google szolgáltatások nem lehetnek a mobiljaikon, a chipkészleteket illetően is van némi elmaradás.

Huawei Mate 50

A legújabb hírek szerint a következő hónapban érkezik az új zászlós készülék, a Huawei Mate 50, ami a még be nem jelentett Kirin 9000S processzor helyett Snapdragon 888-cal érkezhet, ráadásul a 4G-s verzióval.

A Weibón megjelent egy specifikációs lista, ami többek között a processzort is említi. A bejelentésig természetesen nem érdemes semmit sem biztosra venni.

Arról is vannak pletykák, miszerint a Huawei saját fotós részleget indít X Mage néven, ami a Leicát lesz hivatott lecserélni. Kiváncsian várjuk a fejleményeket.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Drevenyák Dávid vagyok és négy éve készítek tartalmakat. Karrieremet tech videókkal kezdtem, ennek köszönhetően berepültem a földet és a világ legnagyobb tech kiállításaira kaptam meghívást. CES Las Vegas, MWC Barcelona, Computex Taiwan és IFA Berlin. Zsüriztem Szöulban és háromszor képviseltem Magyaroszágot az EUIPO által rendezett Ideas Powered rendezvényen.