Csupán néhány nap és a Xiaomi leleplezi új csúcskategóriás készülékét, a Mi 6-ot, ugyanakkor ezen a bemutatón egy másik eszköz is szóhoz juthat. A Mi Max 2 az elődhöz hasonlóan egy phablet, és most friss képek érkeztek róla. A telefonnak egyelőre csak a hátlapja és az alsó-felső éle látszik, szerencsére egy átlátszó védőtokban, ami nem takar el semmit a szemünk elől.

Az már most látszik, hogy az oldalélek és sarkok lekerekített dizájnt kapnak, hátul a szokásos helyen találjuk az ujjlenyomat-olvasót, a kamera a sarokba került. Nem mondható vastagnak a fémből készült burkolat, ezzel együtt a 3,5-es jack megvan, de az infraport, illetve az USB-C csatlakozó is egyértelmű. A jelenlegi információk szerint belül egy Snapdragon 626-os chip dolgozik majd, amihez 4 GB RAM és 128 GB belső tároló jár. Megmarad az igen méretes, 6,4 hüvelykes Full HD kijelző, hátul 12, elöl pedig 5 megapixeles kamerával fotózhatunk, és a Xiaomit ismerve az akkumulátor kapacitására sem lehet majd panaszunk.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSGSMArena
MEGOSZTÁS
Rusi
Több mint egy évtizede foglalkozom telekommunikációval, számos területén dolgoztam már, de bármerre is vitt az utam, az újságírástól nem tudtam és nem is akarok szabadulni. :)
  • Blacklamb

    Rusi is 🙂 Egyre szimpatikusabb az oldal.