A Google két napja tweetelt egy hivatalos fotót a Pixel 4-ről, most pedig a 9to5Google-höz két fotó is került a készülékről. A fényképeket Londonban készítette az oldal egy olvasója.

A 9to5Google „hírszerzője” a telefon elejét ugyan nem tudta lefotózni, de sikerült megnéznie. Azt nyilatkozta a portálnak, hogy nincs notch a Pixel 4 kijelzőjén, viszont a képernyő nem is foglalja el a teljes előlapot. Helyette klasszikusabb, vastagabb káva van, ebben található a két előlapi kamera és a hangszóró is.

A fotókon a telefon a Google saját gyártású szövet tokjában látható. Ilyen tokokat az eddigi Pixelhez is árult a cég, ez önmagában nem új. Viszont a Pixel 4 tokjának tetején van egy lyuk, ami az eddigieken nem volt. Feltételezhetően ez egy második mikrofon miatt szükséges. Az eddigi Pixelek nem voltak képesek sztereó hang felvételére, emiatt sok kritika is érte a Google-t, hisz az Apple és a Samsung csúcstelefonjain is van ilyen funkció.

A 9to5Google oldalán látható egy másik kép is, amelyet itt megnézhettek.

Hirdetés
FORRÁS9to5Google
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.