Aki egy kicsit is jártas a kamerák világában, az jól tudja mennyire magas minőséget képvisel a  RED.  A világ minden táján használják az általuk gyártott lencséket és kamerákat.

A cég alapítója Jim Jannard (aki nem mellesleg az OAKLEY napszemüvegmárkáért is felelős) nemrég a H4Vuser.net weboldalra rakott ki egy bejegyzést, amiben végre tiszta vizet öntött a pohárba, miért is lett a RED Hydrogen One mobil olyan, amilyen.

A telefon hatalmas érdeklődésre tett szert és rengetegen várták, hogy piacra kerüljön. A piacra kerülés viszont eléggé elcsúszott, de mindenki úgy gondolta azért, mert egy remekül összerakott készüléket szeretnének kiadni a kezükből. Ami viszont a történet vége lett, az a 2019 legrosszabb okostelefonjának járó díj

Jim a mostani bejegyzésében azt írja, hogy az eddigi legizgalmasabb projektje volt a Hydrogen One tervezése és végül a legnagyobb kihívása is ez lett eddigi életének. Mint kiderült a kamerákat és napszemüvegeket saját maguk gyártják, de a mobilhoz egy külső gyártó segítségét kérték, akinek munkája nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Sokat tanultak a hibáikból és úgy döntöttek, az alapoktól kezdik újratervezni a készüléket amire Jim csak Hydrogen Two néven hivatkozik. Egy új partnerrel együtt fejlesztenek, akivel szerinte már most, az előkészületi fázisban is jobban jártak.

Egy új csatlakoztatható kameramodullal is készülnek, amit mind a két készülékük képes lesz használni. A hagyományos RED kamerák minőségét nyilván nem fogják tudni beleépíteni egy ekkora hardverbe, de szerinte versenyképes lesz képminőségben és alacsonyabb áron kerül majd forgalomba.

Megérti a Hydrogen One vevők frusztráltságát, hiszen ő maga is eléggé dühös volt. Megígérte, hogy aki már rendelkezik az első generációs termékkel, valamilyen módon kárpótolva lesz, jobb áron vagy hamarabb juthatnak hozzá az új mobilhoz és kiegészítőkhöz.

Végezetül annyit írt, hogy a Hydrogen még mindig a legizgalmasabb projekt, amin valaha dolgozott és elkötelezettek abban, hogy még jobb minőségű képalkotást juttassanak el minél több emberhez.

Hirdetés
FORRÁSAndroidAuthority
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.