Szeptember 10-e a becses dátum, tessék bevésni a naptárba!

Idén is szeptember elején rántja le a leplet az egyik legértékesebb tech cég, az Apple új telefonjairól. Az iPhone 11-es szériát szeptember 10-én fogják bemutatni Kaliforniában, az Apple főhadiszállásán található Steve Jobs színházteremben.

Az amerikai sajtó, illetve a nagyobb videósok már megkapták a meghívókat is, MKBHD az Instagramjára is posztolta a meghívót:

A meghívó dizájnjába több, korábban szóba került pletykát is bele lehet látni. A színes logó utalhat arra, hogy az Apple visszatér a klasszikus, szivárványszínű almához. De utalhat arra is, hogy az idei “olcsó” iPhone, a XR (teszt itt) utódjaként milyen színekben lesz elérhető. Vagy akár arra is, hogy micro LED kijelzőkre váltanak az almás mobilok az eddigi IPS LCD és OLED kijelzőkről. Két héten belül megtudjuk.

Korábban már Barna írt egy cikket arról, hogy mire számíthatunk az idei iPhone-okban, ezt az összefoglalót itt találjátok. Arról is volt már egy cikk, hogy az Apple a tavalyi Xs Max után még bonyolultabb nevezéktant használhat az iPhone-jainak elnevezésekor idén. Laci pedig a Pitaka jóvoltából a dummy iPhone 11-es modellekről is készített egy bemutató videót, azt itt tudjátok megnézni:

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.