A OnePlusnál valószínűleg mindenki nagy lázban ég, hiszen hamarosan aktuális lesz az új zászlóshajó kiadása, ami nem 4-es, hanem a 5-ös számozással, tehát OnePlus 5 néven kerülhet forgalomba. Az ok egyébként elsőre nem egyértelmű, utána mégis, hiszen ugye volt OnePlus 1-2-3, majd jött utóbbinak a frissítése, a 3T, amit vállalaton belül negyedik generációs modellként kezelnek. Pete Lau már várja a legújabb eszközt, a Weibóra posztolt is egy képet, ami legyünk őszintén, semmit nem mond még a mobilról, csak hogy készül.

Helyette inkább azokra a nagyiparos szivárogtatókra érdemes figyelni, akik mindenhonnan megpróbálják összelapátolni az információkat. A OnePlus 5 a pletykák szerint szélek felé ívelt, QHD felbontású AMOLED kijelzővel kerül forgalomba, amit a Snapdragon 835 SoC hajt majd. Kérdés, mennyire lesz jó döntés, hogy az elvileg 7 milliméter karcsú burkolatba csak egy 3000 mAh-s telepet szerelnek majd, hiszen a 3T is pont a nagyobb telep miatt (is) lett jobb elődjénél. A dupla kamera sem kizárt, csak még ez sem biztos. Meglátjuk.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt