Hirdetés

5 óra alatt jó sokan megvették a dinamikus szigetet koppintó Realme C55-öt, ami kedd óta kapható Indiában.

A Realme szerint a széria életében rekordmennyiségű, 66 000 előrendelés érkezett a mobilra.

A telefon Indiában a Realme hivatalos weboldalán, a Flipkarton és a viszonteladóknál is megvásárolható Rainy Night és Sunshower színekben, 3 konfigurációban.

A 4 GB / 64 GB-os verzió kb. 48 000 forintnak megfelelő, a 6 GB / 64 GB-os változat kb. 52 000 forintnak megfelelő, a 8 GB / 128 GB-os változat pedig kb. 60 000 forintnak megfelelő összegért vásárolható meg Indiában.

Mit adnak ennyiért?

A C55 6,72 hüvelykes FHD+ felbontású 90 hertzes LCD kijelzővel, Helio G88-as lapkával és Android 13 alapú Realme UI 4.0 rendszerrel rendelkezik. A hátlapon egy 64 megapixeles kamera található a 2 megapixeles mélységérzékelő társaságában, az előlapi kamera pedig 8 megapixeles.

A mobil aksija 5 000 mAh-s, ami 33 wattal tölthető, a széria életében elsőként.

Dinamikus szigetet koppintó Realme C55 - így néz ki a dinamikus sziget

Ami ebben a mobilban különleges, az a mini kapszulája, ami gyakorlatilag egy dinamikus szigethez hasonló szoftveres megoldás, de egyelőre csak a töltöttséget / töltést képes jelezni, később azonban a funkcionalitást várhatóan frissítés útján bővítik.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.